torstai 12. syyskuuta 2019

Kehitellään


Ajatus pikku kukkaroista, joissa voi kuljettaa vähän lääkkeitä, parkkirahaa, tai
avaimia, on kiusannut päätäni.
Kaksi farkkukangas tekelettä on nyt valmiina.
Vähän vielä karkeatekoisia, mutta
lieneekö se hyvä vai paha?




 Sisuksena on askarteluhuopaa. Mukavan purkautumatonta ja iloisen väristä.





Kantikkaaseen menisi hyvin avain, tai joku kortti sisään...







Nauha on virkattu muurarinlangasta, kun sitä nyt sattui olemaan sopivan värisenä ;)




Jatketaan kehittelyä.
Mitähän sinulla on meneillään, joka tätä luet?  Miten erilaisia suunnitelmia meillä itse kullakin  liikkuu tuolla päänupissa. Osalla meistä ajatukset kulkee
käsien kautta sujuvammin ulos :)
Mukavaa päivää sinulle sinun suunnitelmiin!

2 kommenttia:

  1. hei Stiina pitkästä aikaa, olipa mukavaa taas kuulla Sinusta. ikävääkin ollut. meidänkin Helmi kuoli vuosi sitten kesällä. Tahvo ja Helmi ovat varmaan hyvät kaverukset koiruleiden taivaassa.
    kauniita kirjailuja pikkukukkaroissasi. ilmeisesti uusi projektisi liittyy jotenkin kirjailuun, onpa jännää seurata, mitä tällä kertaa kehittelet.
    Bertta vaikuttaa kivalta kaverilta. totta, paino pysyy koiran kanssa paremmin hallinnassa. meille ei näillä näkymin ole tulossa koiraa ainakaan vuoteen. tänään juur varattiin kissanpentu, pikkuinen tulee luovutusikään loka-marraskuun vaihteessa, joten hieman aikaa saamme viel odottaa.
    mulla menossa värjäykset, kun vihdoinkin alkoi sateet. yleensä aloitan jo elokuun alkupuolella, mut kaivo ihan tyhjä, joten pääsin aloittamaan vasta pari viikkoa sitten. parhaillaan värjään etupäässä huovutusvillaa.
    terveisin Ilona

    VastaaPoista
  2. Mukavaa kuulla sinusta! Vaikka surullistakin. Mutta hyvä on kun vanhat koiraystävämme ovat päässeet vaivoistaan. Hyviä värjäyksiä sinulle! Ne on niin upeita! Mun väkerrykset hakee vielä uomaansa ;)

    VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!

Suloista joulua!

Oikein mukavaa, siunauksellista, levollista ja mitä nyt itsekukakin kaipaa, semmoista joulun aikaa jokaiselle! Tässä katis...