keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hömelö päivä

Reissun jälkeinen päivä on usein sumuinen. Tarkoitan sisäistä aivosumua. On niinkuin pää ei ehtisi liikkua niin nopeasti, kuin nyky kulkupelit ja se on vasta matkalla kotiin muun ruumiin jo yritellessä elää mormaali arkea. Semmoinen oli eilinen. 

Illalla tosin pakon edessä sumu haihtui, kun kymmenen lasta jatkoi paperimassa töitään ja kaikilla oli kerrottavaa ja kysyttävää. Vanhat lasittomat silmälasit kun löytyivät varaston nurkasta, niin niistä riitti hupia riehaantumiseen saakka. Mutta tämä on mahdottoman mukava ryhmä. Ei tarvita suurta kurinpalautusta. Pienen pysäyttämisen jälkeen jatkettiin taas innolla muovaamista ja piirtelyä. Villiintyneimmät olivat saaneet massatyönsä kuivumaan. Heidät komennettiin piirtämään sirkus kuvia, joihin voi riehumisintoaan purkaa ja niistä tulikin hienoja. 



Hömelöpäällä ei kummia käsitöitä aloitetaa. Onneksi on tuo kalalankainen terapiatyö. Siihen sain tihrustettua muutaman rivin "muistiinpanoja". 


Tämän mukana tämän päivän terveiset! Oikein mukavaa päivää sinne sinulle!

1 kommentti:

  1. Mukavilta kuulostaa nuo ryhmäsi lapset.
    Liina on suurentunut jo mukavasti.

    VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!

Suloista joulua!

Oikein mukavaa, siunauksellista, levollista ja mitä nyt itsekukakin kaipaa, semmoista joulun aikaa jokaiselle! Tässä katis...