maanantai 18. helmikuuta 2013

Viritysmusiikkia.Kun joku virkkuu odottaa uusien silmälasien tuloa ja tuskalla väännetty lätsä tuli tehtyä, heilui koukkukäsi joutavana. Sitten jostain vierähti, (siis oikeasti  vierähti vain pussin pohjalta) vanha purkukerä puuvillalankaa. Sekös sai koukkukäden liikkeelle ja kun kytkin aivot pois päältä ja annoin koukulle vapauden, niin tämmöistä siitä alkoi syntymään ; ) Tajunnanvirta virkkausta. Aivojen viritysmusiikkia.

On minulla ajatus, mikä tästä vielä isona tulee, mutta enpä taida tohtia kertoa. Se kun voi muuttua matkalla. Mutta katsotaan. Lanka on pehmeää ja sopivan paksua, että sen näilläkin silmillä näkee. Yksi värillinen kerä on jo tyrkyttäytynyt sille kaveriksi...

Välillä tunnen olevani varsinainen käsityö-haihattelija. Kokeilen yhtä ja toista ja saan vähän näyttävää valmiiksi. Mutta väliäkö hällä? Opin kokoajan uutta, enkä ota hirveitä onnistumis paineita. Ehkä ennemminkin virkkaan mielenrauhaa itselleni. Koukkujoogaa, tai lankaretriittiä, sitä tämä taitaa enemmänkin olla. ; )

Ps joku häiriö on nyt ohjelmassa. En saa tekstin taustaväriä pois ja muutakin hämminkiä on. Koittakaa kestää!

Kiitos kommenteista!
Ja oikein mukavaa jatkoa tälle päivälle!


6 kommenttia:

 1. Onpa ihania töitä! Terveisiä Säynätsalosta!
  - Anneli-mummi sekä Antti & Jessica perheineen-

  VastaaPoista
 2. Voi! Ajattelen teitä usein!!! Kiva kun löysitte mun hömpötyksiin ; ). Pitäis nähdä teitä täs pikapuoliin. Viimeistään loman jälkeen ; )

  VastaaPoista
 3. Kaunista ajatuksenvirtaa ja koukkujoogaa.:))
  Mikähän tuosta ihanuudesta tulee??

  VastaaPoista
 4. käsillä tekeminen on vain niin rentouttavaa, aivan kuin ratsastaminenkin;) tänäin yritin jo hetken istua keinutuolissa kutomassa pojalleni kaulahuivia, montaakaan riviä en vielä jaksanut, ehkäpä jo huomenna sit
  todella kaunis kuvio pitsissäsi
  ps hankolangasta en itsekkään erityisesti pitänyt, tammikuussa siitä virkkasin kassin, kassista tuli ihan mukava, mut lanka ei miellytä kättäni

  VastaaPoista
 5. Mahtaako siitä tulla karhunkinnas :D
  Hauska kumminkin! Sä osaat olla vapaasti luova: mä oon aika paljon enemmän säädyllinen mitä tulee oikeaoppisiin virkkauksiin ym, joten en saa noin ihania aikaan.
  Nuo ketut ja jänikset on mainioita :D

  Siu, siu!

  VastaaPoista
 6. Mä olen kanssa ihan hirveän malliriippuvainen ja kadehdin luovuutta ja uskallusta, joka antaa mennä vaan ja koukun puhua puolestaan. Ja se on lattana! Meduusan ehkä osaisin tehdä ihan itsekseni :)

  Hienoja juttuja sulla muutenkin, poro, karjakko ja fredi <3

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!