tiistai 26. helmikuuta 2013

Lomailua

Terveisiä pikku reissulta!
Meillä on ikivanha asuntoauto, jolla ajelu on varsinaista extreemeä. Sillä matkatessa yhdistyy
Duutsonit ja Suomalainen selviytyjä sarjat sujuvasti ja oppii tuntemaan korjaamot eri puolilla Suomea.

Tällä reissulla hajosi lämmityslaite, joten vietimme monta yötä ystävien autotallin edustalla, josta saimme sähköä, että sähköinen puhallin pystyi pitämään meidät jotensakin sulana yön yli. Puhaltimen kohistessa korvan juuressa ja lennättäessä pölyt ympäri vaunua ja tuottaessa joko vähän liian kuumaa, tai kylmää ilmaa ei nukkuminen ollut kovin helppoa. Mutta saimmepa silti kyläiltyä muutaman ystävän ja sukulaisen luona ja viettää laatuaikaa autoliikkeissä ihmettelemässä parempia kulkuköröttimiä.

Maanantaina aukesivat korjaamot ja kaasulämmitin saatiin kuntoon. Niinpä viimeisen yön nukuimme makeasti jossakin parkkipaikalla Ikaalisten kupeessa. Ja tänä aamuna matka jatkui mustamakkara baariin Tampereelle. Sieltä sai tuhtia aamupalaa. Mahat pullollaan olikin sitten mukava kiemurrella pieniä teitä pitkin kotiin saunaan.

Seuraavalla reissulla taitaa hajota kytkin...

Käsityöt jäi vähiin, mutta kunhan kerkeän kuvata, näytän poron, jonka virkkasin valmiiksi jonakin iltana.

Nyt, enää pari päivää, niin virallinen KEVÄTkausi saa alkaa. ; ) Nautitaan siitä ystäväiset!


Tässä viime kesän kuva köröttimestämme sillan alla. Näinkin alas on vajottu. ; )
Veneen alus majoitus on vielä kokematta.

7 kommenttia:

 1. otitte näköjään vähän förskottia kesälomailuun, se on oikein;) muistorikas reissu, koeta jotenkin hyvitellä joka reissun jälkeen körötintänne et se kytkin brakais sit muualla kuin vilkasliikenteisessä risteyksessä. mun nissapojusta kytkin meni 4-tien vilkkaassa risteyksessä ja se ei ollut yhtään hauskaa...
  ps oli jotenkin lohdullista kuultavaa, meijän äskesellä reissulla auto oli kahteen otteeseen korjaamolla!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että meitä on muitakin korjaamo-matkailuun erikoistuneita!!! Siinä tarvitaan paljon huumorintajua ; )

  VastaaPoista
 3. Mekin kuulutaan tuohon samaan, korjaa ja kulje heimoon. Vanhalla matkailuautolla kun liikkuu saa aina varautua korjaamaan.
  Kerran tippui takaikkuna, ja se saatiin paikalleen käyttämällä apuna miun kasvorasvaa, kyllä "revloni" silikoonista kävi.

  VastaaPoista
 4. On siulla tehokkaat voiteet! ; ) Taidat olla sydänjuuria myöten korjaamokaravaanari? Se oli hauska juttu. Näistä saisi oman kirjansa, kun keräis vanhojen autojen omistajien selviytymis tarinoita.

  VastaaPoista
 5. Hauskoja nuo teidän korjaamokuvaukset :D Minullahan ei tietysti ole niistä mitään kokemusta. Hmmh. Auton vilkku ei toimi toiseen suuntaan ollenkaan, toiseen suuntaan se toimisi mieluummin koko ajan. Pitkiä valoa ei tarvitse minun käyttää, on ns. itseohjautuvat valot: menevät päälle omia aikojaan.

  Pian on pakko mennä taas lempikorjaamon poikia työllistämään. Stiina, sinähän heidät taisit ensin keksiä? Sinulla on erityinen armoitus löytää minullekin ystäviä, korjaamoita ja muuta :D

  Joku voisi vääntää katkeraa paatosta korjaamojutuista, mutta täällähän nämä naiset hehkuttaa kuin olisi hauskoistakin bileistä kyse, kun mennään korjaamoja bongaamaan. Niin sitä pitää, suunta on oikea :)

  jk. Jännittäviä nuo todistelut, etten ole robotti: toisinaan kone epäilee minua sellaiseksi, hmmh.

  VastaaPoista
 6. Hyvin muistan sen totisten poikien korjaamon! ; D

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!