lauantai 5. tammikuuta 2013

Rakkaani, yö loppui jo.

Kun talven pimein hetki on ylitetty ja minuutti minuutilta nähdään enemmän valoa, syttyy kevään toivo. Kun vielä vähän matkaa jaksetaan kulkea toppavaate paketteina, niin sitten aurinko iskee silmää meille ja antaa lämpöäkin ja innostuksen siemenet alkavat itää korvan takana. ; )

Minä pieni mökin eukkonen innostuin jo aloittamaan pitkään suunnittelemani blogin. Ajatuksena on kertoa omin kuvin ja käsin tekemisteni kautta jotain elämästä. Sitä mitä vastaan tulee.
Katsotaan, mitä tästä syntyy.

Maalaaminen, virkkaaminen ja paperimassa otukset on tällä hetkellä työn alla. Tai no maalaaminen on talvitauolla, kun värien hajut alkoivat käymään henkeen. Mutta virkkausvirus valloitti siitäkin enemmän tilaa. Kalalanka ja koukku. Niillä voi tehdä vaikka mitä! Tuossa lintukokeiluja.

Ja tässä hepo synttärikortiksi hepoihmiselle. ; )




4 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotan blogisi päivityksiä, sillä nuo virkatut linnut ja hevonen inspiroivat hirmusti virkkaamaan ja tuo maalaus on väreiltään hyvin vaikuttava ja kaunis!

    VastaaPoista
  2. Täähän on selvästi Pepin hevonen! Pikku-Ukko!
    Kiva, kun aloitat blogin; sulla on paljon mahtavia ideoita!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kiitoksista!
    Virkkausvirus vaivaa edelleen. Tällainen leikkiminen on tosi kivaa.

    VastaaPoista
  4. Upeita maalauksia ja taidokkaita virkkauksia :) Onnea uudelle blogille, heti ihastuin <3

    VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!

Suloista joulua!

Oikein mukavaa, siunauksellista, levollista ja mitä nyt itsekukakin kaipaa, semmoista joulun aikaa jokaiselle! Tässä katis...