tiistai 22. tammikuuta 2013

Migreenin reunalla

Joskus herää semmoisella ololla, niinkuin joku olisi yöllä vaihtanut pään paikalle jonkun oudon kapistuksen. Ei sitä särje, eikä kolota, mutta mikään siellä ei toimi. Silmät ei saa tarkkaa kuvaa ja ajatukset kulkee sumussa. Silloin on viisasta ottaa migreenilääke varalle ja jos mahdollista, elää hissukseen ilman suuria suunnitelmia. Niin tein tänään. Kävin termoskannun kanssa suorittamassa aamurituaalin kiven luona, ulkoilin paljon ja sain monen purkamisen jälkeen yhden kalan virkattua. Ja itse migreeni saatiin väistettyä!

Tässäpä kalani ja sen eilinen kaveri. Kalastuskausi siis jatkuu. Pitääköhän kohta hankkia kalastuslupa? Näitähän voisi käyttää lasin alusina, onnittelukortteina, tai koristeina ikkunassa roikkumassa. Tai...ties missä muussakin?

Olen myös miettinyt, kenelle jatkaisin tämän kiitos-sydämen?
Tässä ensimmäiset:  ryytimaanreunalta.blogspot.fi
                                   huvitus.blogspot.fi
                                pagisen.blogspot.fi

Käykääpä katsomassa. Niissä kaikissa on mukavan kotoinen meininki, hyvät kuvan ja kiinnostavia ajatuksia.
Jos näitä tunnustuksia oli määrä jakaa 5, niin uutena bloggaajana minun on vähän tutkailtava asiaa ; ).

Ja suokaa anteeksi kirjoitusvirheet! Ne johtuvat pikku lukihäiriön lisäksi tästä vieraasta päästä, joka vieläkin kulkee hartioillani.


6 kommenttia:

 1. Ihana yllätys! Kiitos <3 Olikin tosi kiva, että löysit blogiini niin minäkin löysin sitten tähän Sinun tosi kivaan blogiisi. Mahtavia nuo virkkauksesi ja maalauksesi.

  VastaaPoista
 2. Kauniita maalauksia ja käsitöitä. Olet taitava. olisin liittynyt lukijaksi, mutten löytänyt kohtaa, mistä liittyä.

  VastaaPoista
 3. Upeita kaloja! Miten olisi made? Se on tosi ruma, mutta sinun tekniikallasi siitäkin tulee taatusti yhtä kaunis kuin se on makoisa syödä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinhan mää matikan Paulalle virkata, mutta millä sen saisi yhtä niljakkaaksi? ; ) Yritetään , )

   Ja kiitos kiitoksista kovasti! Kyllä ne innostaa. Odotan, kun nörttinuoriso tulee käymään. Ehkä he osaavat asentaa kaikenlaisia vimpaimia tähän blogiin. Liittymis, sun muita hyödyllisiä. Mä olen vähän avuton näissä.

   Poista
 4. Kalasi on taas ihan mahtavia! Linnuista myös olis tehtävä kokoelma:) p.s.Uusi blogitekstipalkin alta löytyy kohta ulkoasu. Sitten valitsemalla jonkin gadgetin ilmestyy lista asioista, joita voi lisätä blogiin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos neuvosta. Yritin just äsken siellä räpiköidä. Täytyy mennä uudelleen tämän rohkaisun voimin ; )

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!