tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ymmärtääkö koirat ihmisen kieltä?

 
Eilen Tahvo oli ollut koko päivän ulkona. Nukkumaan mennessä pyysin, kiskoin ja komensin, että sain sen tulemaan sisälle nukkumaan. Sinne se kömpi makuuhuoneeseen, viileän tiiliseinän viereen suorinta tietä ja rojahti nukkumaan.
 
Minäkin jo ehdin peiton alle, kun muistin yhden asian ja aloin puoliunessa Tahvolta kysymään: "Satuitko muuten huomaamaan, että sun kupissas taitaa olla yks lihapala? " Hetken koira katsoi, sekin puolitokkurassa, minuun, nousi sitten laiskasti, löntysti keittiöön syömään se lihanokareen, käppäili takaisin ja jatkoi uniaan.
 
Ei jäänyt epäselväksi, etteikö puhe olisi mennyt perille ; ). Ymmärrettäispä mekin yhtä hyvin heidän juttujaan. Se vaan olisi mielenkiintoista.
 
Mukavaa kesän alkua sinulle!

6 kommenttia:

 1. Voi taivas .. ihana juttu.. kyl ne vaan on niin mainioita kavereita!! Mä olen kyl niin tykästynyt sinun Tahvoon. On nekyl fiksuja. Tarttis oppia ottaa monenkin meistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahvo kiittää kauniisti! On se mainio tyyppi! Niinkun muutkin karvaiset ystävät.; )

   Poista
 2. Joskus tuntuu, että karvakaverit ymmärtävät jo ajatuksen, puhetta ei aina tarvita. Olisipa myös päinvastoin, aina ei ihminen ymmärrä vaikka toinen yrittää vuolaasti selittää ;) Toivottavasti Tahvo ilahtui yöpalasta.

  VastaaPoista
 3. Tottakai ne ymmärtää ja kissat myös =) Ainakin meillä ymmärtävät ja siksi minä niille höpöttelenkin päivät pitkät =)

  VastaaPoista
 4. Tietysti koirat ymmärtää mitä me niille puhumme, mutta ne omistavat valikoivan kuulon,:)

  VastaaPoista
 5. Just näin se on, kuten Cheri, Sude ja Kosotäti vahvistaa! Luin jostain, että joku tiedemieskin yrittää selvittää tätä asiaa. Höh. Kysyis vaan meiltä, jotka eletään eläinten kanssa ; )

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!