tiistai 10. kesäkuuta 2014

Robottilapsia taidekurssilla.

Vietin Helluntai viikonlopun 12 lapsen seurassa taidekurssia pyörittäen. Vauhtia riitti niin paljon, että unohdin valokuvaamisen. Vain vaatetussuunnittelu hetkestä tuli napattua kuvia, ennenkuin luomukset päätyivät roskikseen. Tämä oli varsinkin pojista hauskaa.
 
 
 
Tässä yksi robottiasu. ; ) Tyttöjen pukuja en viitsi julkaista, kun ei ole lupaa kysytty, näitä robotteja kukaan tuskin tunnistaa.
 
 

Kun porukkaa oli alle kouluikäisestä lähes murrosikäiseen, niin jännitettä riitti, että sain kaikille innostavaa tekemistä. Varsinkin näin kesällä mun mielestäni tärkeintä on innostavuus, eikä niinkään lopputuloksen laatu. Jos lapsi syttyy taiteen tekemiselle ja luovuudelle, hän oppii mitä vaan ja elämää riittää taitojen hiomiseen.
 
Uskalletaan mekin leikkiä ja hupsutella. Se sytyttää luovuuden. ; )
 
Mukavia kesäpäiviä sinulle!

7 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ollut maailman parasta seuraa - lapset on kyllä niin ihania kanssa puuhastelijoita ja just se mikä into sekä luovuus heissä on. Mageet puvut olette saaneet aikaiseksi =) Just kuulin, että saan itselleni pikkuvieraan torstaiksi - ihanaa-
  Juu, leikittely ja hupsuilu on hauskaa tarttis vaan enempikin hullusti hauskuutella<3

  VastaaPoista
 2. Mikä olisi hauskempaa kuin puuhailla lasten kanssa ja antaa heidän luovuuden ja mielikuvituksen kukkia.

  VastaaPoista
 3. Joo molemmille. Vaikka olin kyllä aika väsähtänyt tämän hassuttelukurssin jälkeen. ; )

  VastaaPoista
 4. Totta puhut: tärkeämpää kuin hienot tulokset on innostuksen sytyttäminen. Kyllä niitä hienouksia voi sitten säätää myöhemminkin, mutta tärkeintä on päästä vauhtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin luulen. Välillä lapsilta vaaditaan hienoja tuloksia, että vanhemmat olis tyytyväisiä lasten kolutukseen, mut se ei aina ole lasten todellisen oppimisen kannalta parasta.

   Poista
 5. Oikeassa olet, Stiina, tuon viimeisimmän kommenttisi kanssa erityisesti. Kiitos myös noista paperimassaohjeista aiemmissa postauksissa, ehkä jonain päivänä ehdin puutarhapuuhastelujen lomassa vääntää jonkun hahmon omalle pihalleni.

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!