tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kuka pihisti Kesän?

Täälläkin palelee!
Se tunkee sisälle asti, vaikka patterit on päällä.
Nöyrästi vedin kalsarit jalkaan lenkille lähtiessä ja silti paleli. Tuulella on pitkät sormet, jotka se tunkee kylminä selkärankaan ja kutittelee.

Kävin kirjastossa siltä varalta, jos juhannuksenakin on vielä kylmä. Nautiskelen jonkun  muun erämaavaelluksista viltin alla.


Tahvon kanssa vaellettiin vain 4km päähän Silmämäelle silmäilemaan vihreyttä, jota näytti riittävän Savon puolelle asti. Tuo tehtiin toissa päivänä. Tänään ei olla viitsitty kilometriä pitemmälle, kun jo jostain uhkaa räntäpilvet tulla kimppuun.

Paperimassa työt odottavat lämpöä, että pääsen niitä jatkamaan. Siinä toivossa eletään, ettei tämä vielä ole syksyä, eihän?


Joka tapauksessa kesä on kaunis, vaikka tämmöisenä päivänä uhkaa masentaa, eikä ajatus kulje, vaikka tekemistä olisi.


Mutta eikös ole lohduttavaa, että isommiltakin ideanikkareilta näyttää joskus loppuvan ajatukset kesken? ; )

Hyvää Juhannusta tyylillä, tai toisella sinulle!

7 kommenttia:

 1. No tänä vuonna on tälläinen kesä, kyllähän sitä mieluimmin hikoilis helteessä kuin pipo pääsä pihamaata kitkis, mutta vuodet ei oo veljeksiä.
  Oikein mukavaa juhannusta:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja vielä me marisataan liiassa kuumuudessakin varmaan ; ) On vaan otettava päivä kerrallaan semmoisena kun se annetaan.

   Poista
 2. Niin, muistan Juhannuksen vuosia sitten, kun olimme retkellä lapissa ja aamulla heräsimme laavulla lumisateeseen! Vielä on kesää pitkälti edessä - eiköhän lämpimät kelitkin vielä saavu!!
  Nautinnollista Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmön toivossa! Ja onhan se niinkin, että kylmä juhannus pelastaa ihmishenkiä.

   Poista
 3. Paremmin jaksaa kaikenlaista puuhailla kun ei ole liian kuuma ja sitten kun lämmin taas palaa se tuntuu niin ihanalta. Vaikka eihän se olis tarvinnut näin viileäksi muuttua.=D Ei masennuta, kyllä se kunnon kesä sieltä vielä tulee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei masennuta! Nyt jo vähän lämpenee. Eikä tosiaan niitä helteitä vaan jaksa. Unelma olis vähän yli 20 lämmintä ja aurinkoista ; )

   Poista
 4. Kaunis on kesämme koleudesta huolimatta. Aurinkoista mieltä sinun juhannukseesi!

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!