lauantai 27. heinäkuuta 2013

Rättimattoa jalkakäytävällä


 Muistinpa viimein ottaa kameran mukaan, kun menin Käpyyn. Siellä odotti kuun alussa maalattu räsymatto vielä kirkkaana ja kauniina. Vaikka maaleina käytettiin kaiken maailman sisälatekseja, mitä kierrätyksestä ja maalikaupan sekundahyllystä saatiin, niin hyvin ne kestävät sadetta ja aurinkoa. Edellinen matto oli vielä talvenkin jälkeen hyvin näkösällä. Maalarit olivat iältään 2v - 60v ja jokainen sai säveltää omaa raitaansa oman inspiraation mukaan ja joku muu sai jatkaa, jos keksi jotain lisättävää toisen työhön. Se oli tosi yhteisöllistä tekemistä.

 Värit olivat, mitä satuttiin saamaan, mutta ihmeesti niistä vaan muodostui mukava kokonaisuus. Erilaisen kasvit oli tämän vuoden innoittajista yleisimmät. Ja välillä syntyi rehevää abstraksia jälkeä. Tämän tekijästä näki, miten hän nautti värien räiskimisestä. ; )


Mainio päivä. Kaikilla taisi olla mukavaa. Minä homman viimeistelin reunat rajaamalla ja parsimalla väliin jääviä koloja.

Kannattaa kokeilla muuallakin! Miksi harmaa asfaltti saisi tyrannisoida niin suuria alueita meidän maailmastamme? Lupa pitää kysyä kuitenkin  ELY-keskuksesta, jos yleistä tietä aikoo maalata.

2 kommenttia:

  1. Hienon maton taas teitte :D
    Odotan kuvajaisia uudesta kodistasi, kunhan ehdit. Ja mitenkäs se katto kukoistaa? Toivottavasti ei kukoista, sitä toivon ja rukoilen!
    Heräsin jo puoli viideltä; turha enää oli unta yrittää, kun tiesin, että matkalle lähdössä muutaman tunnin päästä. Eli valmiina astumaan laivaan Ruotsinmaalle :D

    Siu, siu <3

    VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!