keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lopputyö

Näin tämä elämä viskelee.
Kaksi vuotta ehdin asua tätä pikku torppaa metsän keskellä, kun tuli elämän pakottavia syitä muuttaa pois, enemmän ihmisten ilmoille. Lähtemisen haikeutta olen nyt käynyt läpi, uusi koti on tiedossa, eikä rivitaloon muuttaminen enää tunnu niin ahtaalle. Saanhan sielläkin pikkuisen pihan, jonka pystyn pitämään mieleisessäni kunnossa. Mielikuvituksella siitä voi tehdä oman miniparatiisin.
Lopputyökseni ja kiitokseksi Piilolalle, maalasin olohuoneen nuhruiset seinät, jotta uuden olisi mukavampi kotiutua tänne.


Tässä muuton ja elämisen sekamelskassa pidettiin vielä lasten kuvataidepäivä. 11 pikkutaiteilijaa ahersi pihallani innoissaan ja maalissa oltiin yltä-päältä. Hienoja töitä tuli. ja välillä seurattiin Riitan nukketeatteri esitystä Ruutin elämästä, pelattiin jalkapalloa ja otettiin vilvoitusta puutarhaletkusta.

Kaikille taisi jäädä oikein hyvä maku siitä päivästä.


Muuttaahan ne linnutkin, kun syksy tulee. Minä otan pienen varaslähdön ja muutan 23km etelämmäs.
Mutta jatketaan kesää silti vielä!

Ps
Kerroin teille pääskysistä, jotka putosivat pesän mukana ja asuvat nyt kukkakorissa räystään alla. Muiden pesien pääskynpojat jo harjottelevat lentämistä ympäri taloa, mutta nämä kolme viipyvät vielä pesässä. Vuokraisäntäni, Samppa sanoi, että taisivat pelästyä siinä rytäkässä, eivätkä uskalla lähteä kovaan maailmaan. Välillä jo istuvat korin reunalla ihmettelemässä.
Jospa ne huomenna jo rohkenevat. ; )

Mukavaa tätä päivää sinulle!

10 kommenttia:

 1. Varmasti on haikeaa lähteä, mutta uusi koti tuo uudet asiat elämääsi.
  Siunausta polullesi:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos siunauksista! Niille on käyttöä tällä kuoppaisella elämäntiellä! Niin minäkin ajattelen, että uusi alku tästä vaan voi syntyä. ; )

  VastaaPoista
 3. Rohkeasti vaan uuteen! Et toki ole eilisen teeren poika elämän koettelemuksissa, joten sinulla on jo elämäntaitoa ja -hallintaa <3

  VastaaPoista
 4. Jep Pau! Ei olla eilisen teeren poikia, ollaan huomisen hanhen ; ). Taaperretaan eteenpäin päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin on muutto edessä avoeron takia,kerrostaloon toistaiseksi,kun vielä opiskelen puolisen vuotta.sitten minä ja luutarhuri väinö kyl muutetaan mummonmökkiin jonnekin maalle,ettei väinön tarvi kuikuilla maailman menoa vaan partsilta.saatais kumpikin kuonomme multaan!tsemppiä sulle muuttohommiin ja eteenpäin niinku mummot lumessa!

   Poista
  2. No voimia sinne kohtalotoverille! Eipä näissä mutkissa muuta tietä ole, kuin eteenpäin meno. Kyllä tästä jotain jänskää vielä kypsyy. Ja Tahvo laittaa Väinölle terkut! Ihmeen sopeutuvaisia sentään nämä koirulit, vaikka jos Tahvo sais valita, niin täällä me elettäis hamaan harmaantumiseen saakka.

   Poista
 5. Jaksamista sinne muuton keskelle.

  VastaaPoista
 6. huomenta ja Väinö kiittää Tahvon terkuista!oon ihan noviisi tässä blogimaailmassa,mutta täytyy kyllä sanoa,että olen saanut tosi paljon iloa,naurua ja voimia sinunkin blogistasi.tuntuu ihan siltä,kuin olisitte te bloginpitäjät melkein ystäviäni,kun oon vähän tällanen erakkoluonne...oon itsekin suunnitellu blogin avaamista,kun rakastan eläimiä,puutarhanhoitoa ja sisustamista.ja väinön touhuiluista olis kyllä kiva kertoa muillekin.täytynee pyytää apua joltain,joka osaisi auttaa asiassa...lämmintä sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 7. Joo aloita vaan oma blogi. Tämä on ihan hauskaa puuhaa ja helppoakin, kun alkuun pääsee.

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!