tiistai 10. syyskuuta 2013

Naapurisopua

Tässä on naapurimme Dana. Tai ainakin sen mallin mukaan virkattu otus. Dana on tomera tyttökoiruus, joka osaa istua hassusti pyrstöllään ja vilkuttaa etukäpälillään. 


Aluksi siitä oli aivan sietämätöntä, että sen "tontille" muutti suuri möhkäle, nimeltä Tahvo. Mutta aika pian muutaman lenkin jälkeen niistä on tullut hyvät kaverit. Tänäänkin, kun me ihmisnaapurit keräsimme puolukoita, viipottivat koirat ympärillä ja pitivät seuraa toisilleen.On se vaan hyvä sekä koirille, että ihmisille, että pärjää naapurinsa kanssa. ; ) 


Hymyillään siis, kun tavataan naapureitamme ... ja muutenkin.

4 kommenttia:

 1. Mukava se on yksinkin käyskennellä ja tutustua uusiin "nurkkii", mutta on se naapuri sovun ylläpitäminenkin tärkeätä. Ihanaa, että olette löytänyt lenkkikavereita.. Ihana koiruus Taas! Oiskos jotakin yksinkertaista ohjetta millä vois kokeilla tuota harrastusta..?

  VastaaPoista
 2. Mun kaikki ohjeet alkaa näin: virkkaa 4 silmukkaa ja pistä ympyräksi. Virkkaa päälle kiinteitä silmukoita niin paljon lisäten, että se laajenee tasaiseksi pyöreäksi lätyksi. Kun se on esim 5cm halkaisijaltaan, tai tarkoitukseen sopiva, jatkat vaan virkkausta, mutta et lisää enää silmukoita. Niinpä siitä tulee pussi ja kun se on sopivan pitkä, alat kaventaa. Pää osia ja jalkaosia varten vaan lisätään paljon vähemmän silmukoita. Kokeile. Tää on tämmöisten yksinkertaisten ihmisten hommaa ; ). Varmasti osaat kun vaan uskallat aloittaa.

  VastaaPoista
 3. Sulla on perusterve ote virkkaamiseen :D Sehän on vähä kuin profetoimista (paraskin alan tietäjä):
  Jos ei jostain aloita, jatkoa ei tule. Jos alkaa jostain, niin johonkin taatusti päätyy.
  Se ei pelaa, joka pelkää :)

  Rakkain terveisin Vaasasta :)
  jk. Vein kukkaset eilen kuten oli puhe. Lentsulle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kukkamuistamisesta!
  Kiitos että olet, Pau. ;;)

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!