sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mitä näet ensimmäisenä?

Mitä sinä näet aamulla ensimmäisenä, kun heräät?


Tässä minun ikkunannäkymäni, kun tuomi, viinimarja ja voikukat kukkii aamuauringossa ja sireeni on nupullaan. Huonosti nukutun yönkin jälkeen tästä ilahtuu. Kun vielä linnut laulaa ja ikkunan yläpuolella olevasta pääskysen pesästä kuuluu kotoista lörpöttelyä.


Ja sama näkymä illalla viimeisenä, kun kaukaisessa metsässä vielä viipyy auringon häivä ja viisaat voikukat on jo käyneet nukkumaan. Ilmassa leijuu tuomen ja koivun tuoksu ja käki kukkuu läpi yön.
Nyt on kesä. ; )
Pysähdytään hetkeksi ja huomataan se.

6 kommenttia:

 1. Tämä on hienointa aikaa- juuri tuon vihreän raikkaat sävyt!!! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Voi kun olisikin tuommoiset näkymät ikkunasta. Minä näen aamulla ensimmäisenä koiran kuonon, joka tökkii minua hereille :) Ikkunan takana menee aika vilkas tie ja verhoja täytyy pitää koko ajan edessä, ettei koira hauku jokaista ohikulkijaa, eivätkä kulkijat näe suoraan minun sänkyyni =)

  VastaaPoista
 3. Sama tilanne kuin Sudella :( Koiraa ei ole tökkimässä kylläkään, mutta ohikulkijan naama näkyy, jos verhot eivät ole kiinni.

  Käen kukuntaakin olisi kiva kuulla. Ei kuulu kaupungissa.
  Mutta olen iloinen puolestasi, Stiina, että siellä sun luona kuuluu ja näkyy :D

  VastaaPoista
 4. Hauskan näköistä, voikukatkin ovat menneet nukkumaan illalla.

  VastaaPoista
 5. todella kaunis maalaismaisema avautuu ikkunastasi! minä näen myös metsän ja peltoja. nukumme yläkerrassa (rintamamiestalo). minulla on tapana ylösnoustessani menna ensiksi kurkkaamaan ikkunasta miltä päivä näyttää. aamulla ihastelin kasvihuonettani ja pikkuista ryytimaatani ja sitten ilokseni huomasin naapurin viljapellon jo orastavan, pitäisköhän ottaa kuva?

  VastaaPoista
 6. Olisi kiva nähdä teidänkin maisemanne! Myös Suden ja Paun! Vahtikaas vaan joku lystin näköinen ohikulkija siihen mukaan ; )

  Minulla on ainakin toistaiseksi tämä näkymä. Kesä näyttää, jaksanko yksin ylläpitää tätä taloa, vai onko muutettava helppohoitoisempaan kotiin jonnekin ihmistenilmoille.

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!