torstai 16. toukokuuta 2013

Avaa sydämesi mulle

On pitänyt välillä vetää henkeä käsitöistä ja riehua pihalla milloin kirves, lapio, tai talikko kädessä.
Mutta tänään oli juuri sopiva sää maalata nalle. Ensin pistin vaaleaa pohjaväriksi. Jotain lateksin serkkua, mitä sattui olemaan. Sitten sekoitin sopivan ruskean ja lärväsin pintaan.Ja siihen päälle toista ruskeaa ja kolmatta ja paria harmaata ja mustalla kuono ja silmien korostus.Ja vielä pisara valkeaa, että tulee pieni pilkahdus silmiin.
Siinäpä iso osa päivästä vierähti muita murheita miettimättä.

Massan kuivatteluvaiheessa repesi nallen sydämen kohdalle aukko. En raaskinut sitä peittää, se tuntui tulleen just oikeaan paikkaan ja antoi ajatusta työlle. Silloin en vielä arvannut, että itsellä on yllättävä asumusero edessä. Nyt tuntuu, niinkuin joku alitajuinen juttu olisi pistänyt tekemään siihen heikon kohdan ja nallen sydän murtui viestinä siitä, mikä oli jo vaikuttamassa, mutta mitä en itse nähnyt.

Mietin nallelle nimeksi jotain särkyneestä sydämestä, mutta ehkäpä nallella onkin sydän auki ja se on valmiina ottamassa vastaan uutta elämää pilke murheen vierellä silmäkulmassa... Siksi nimi: " Avaa sydämesi mulle... " ; )

Tässäpä toivutaan maalausterapian ja ystävien rukousten avulla. Onneksi on kevät, eikä luonnossa tulvivaa iloa voi ohittaa.Tuomen hiirenkorvat tuokoot iloa sinunkin tähän hetkeen!

8 kommenttia:

 1. Voi miten sympaattisen näköinen nalle. Sydän valmiiksi raollaan vastaan ottamaan uusia tunteita ja elämyksiä ♥

  VastaaPoista
 2. menin ihan sanattomaksi postauksestasi. alitajunta on niin mystinen asia, se näkee senkin mitä silmämme eivät vielä näe ja korvamme kuule. joskus murhe ja ilo kulkevat käsikkäin. hyvä kuulla et luonto ja ystävät antavat Sinulle voimia.

  VastaaPoista
 3. Nallesi on hellyttävä ja jotenkin sielukas! Voimia sinulle .....

  VastaaPoista
 4. Nallesta tuli tosi empaattisen näköinen, avoiminen sydämineen.
  Halaus ja rutistus siulle,rukoilen puolestasi:)

  VastaaPoista
 5. Nalle kiittää kiitoksista ja minä tukemisesta. Onpa mukavaa, kun on ystäviä täällä blogimaalimassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ystäviä blokissa ja livenä :)
   Laitoin sulle s-postia, ku känny jäi kotiin reissun ajaksi lepäämään ihan huomaamattani :/
   Mutta palailen kun kotiudun :)
   Jaksoa tälle päivälle!
   Paula

   Poista
 6. Puhutteleva nalle särkyneine sydämineen. Joskus pitää katsoa itseäänkin vähän kauempaa, että näkee paremmin, joskus jonkun muun kautta... vaikka nallen <3

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!