sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Omituinen juhannussalko


Oltiinpa kerrankin ajoissa.
Käytiin naapurin muorin kanssa metsätöissä.
Kaadettiin pihlajan vesoja iso nippu ja väännettiin niistä tämmöinen
kukkateline...tai mikälie heinäseiväs.Ajatus olisi että se vielä täyttyisi kiemurtelevista ja kiipeilevistä kasveista.
Elämänlankaa siihen jo istutettiin. Olisiko Humala, vai ruusupavut?
Mitä ehdottaisit? Korkeutta hökötyksellä on yli 2m.


Valitettavasti Windows 10 ehti tunkea koneelleni ja nyt valokuvien pyörittely on muuttunut
tosi hankalaksi. Kun käytössä on vanha Photoshop, piti kuvat kääntää toiselle kyljelleen ja tallentaa, että ne näkyy tässä pystykuvina. 

Ja kuvat kadottamastani lehmästä katosivat. Taitaa Windows leikkiä mun kanssani kadottamisleikkiä ja se on tosi ärsyttävää. Jos osaisin hankkiutuisin mokomasta pakkosyöttö kympistä heti eroon.

Mutta siitä huolimatta mukavaa kesää! ;)

3 kommenttia:

 1. Korkea krassihan tuohon kävisi myös, mutta minulla ei ainakaan krassi itänyt ollenkaan. Ruusupapu ehtii vielä hyvin kasvamaan koko pituuteensa.
  Minulla tuli myös uuden koneen myötä Windows 10 ja kuvien muokkaaminen ainakin tuntuu olevan hankalampaa. Saa nähdä mitä muuta harmia tässä vielä ilmenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krassi olis kyllä kaunis,,, Yksi villiviini on jo tulossa, mutta voisihan krassi huilata toisella sivulla... ;) Joo, kymppi on muuten ihan kuin entinen, mutta kuvien kanssa on pulmia! Ja tuo pakkotyrkytys siinä ärsyttää hirveästi. Mut eiköhän me muorit vielä opita.

   Poista
 2. Hauska salko. Nyt meni niin viileäksi sää, että kaikki kasvaa hitaasti, mutta ruusupapu on niin nopea, että voisi hyvin kasvaakkin.

  VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!