perjantai 10. tammikuuta 2014

Virkkausterapiaa

Mie senkun virkkaan. Kyllä tästä jotain vielä tulee.
Hyviä lattialuuttuja? Ajatuksen poikanen on mielessä, jo muuttuneena alkuperäisestä, mutta ajatus on. Tämä on vaan hyvää terapiaa harmaassa talvessa ja monien työrupeamien sekavassa vyyhdessä.
 
 
Tämän viikon mielenkiintoisiin työkokemuksiin kuului aikuisten taideryhmän vetäminen kynttilän valossa, kun joku oli kaatanut puita sähkölinjalle ja kurssipaikka oli sähköittä. No puolessa välissä saatiin valot ja voitiin tarkastaa, mitä tulikaan tehtyä. ; )
 
 
Mukavaa, kun on rento viikonloppu edessä. Olen hurahtanut Youtuben kuunteluun virkatessa. On hauskaa, kun voi seikkailla eripuolilla maailmaa kuunneltavan musiikin seassa ja hakea korville iloa. Serbian kansanmusiikki, saamelaisten joiut, Vietnamin pop... Tällä hetkellä nautin mahdottomasti Venäjän ortodoksisesta musiikista. Se äänien harmonia on lumoavaa.
 
Mukavaa viikonloppua sinulle!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista varmaan palata välillä ns kynttiläaikaan! Ihmettelenkin, miten on joskus nähty tehdä puhdetöitä päreen valossa!
    Etninen musiikki on hienoa kuunneltavaa - joka mielialallle löytyy sopivaa!

    VastaaPoista
  2. Totta, mei kirkkomusiikki on aivan mahtavaa, mukavaa kun olet tutustunut siihen:)

    VastaaPoista

Kerrohan ystäväiseni!

Suloista joulua!

Oikein mukavaa, siunauksellista, levollista ja mitä nyt itsekukakin kaipaa, semmoista joulun aikaa jokaiselle! Tässä katis...